Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ



Η ΑΕΚ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε το ακατόρθωτο.
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67 με το φάουλ του Μαρσελάο!!
Τι και αν έπαιζε από το 76 με 10 παίχτες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Ρίκκα (ρήξη χιαστών)
Τι και αν έπαιζε σε εχθρικό κλίμα από τους ίδιους της τους οπαδούς δίνοντας την αίσθηση πως έπαιζαν στο Καραΐσκάκη ή στην Τούμπα.
Κι όμως τα κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.
Στο 90 σέντρα του Σκόκο κεφαλιά του Μαιστόροβιτς το 1-1 και στο 92 με ένα καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Τζιμπούρ το τελικό 2-1 μέσα σε αποδοκιμασίες!!!!!!!!

3 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

1ον το μόνο συγκλονιστικό ήταν ότι μας βγάλανε την πίστη και πρώτη φορά μου σε γήπεδο ένιωσα ότι σπατάλησα 90' άσκοπα από τη ζωή μου.2ον φυσικό ήταν να βρεθεί πίσω στο σκορ αφού μας έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι πέτρες ότι η ομάδα είναι σούργελο και έχουν ξεψαρώσει πλέον και οι πιο μικροί και μας χτυπάνε στα ίσα.3ον το κλίμα δεν ήταν εχθρικό από όταν ξεκίνησε το παιχνίδι,αλλά βλέπεις παίξαμε μπαλάρα στο 1ο ημίχρονο και είχε άδικο ο κόσμος που τους έκραζε μετά, και το κερασάκι :έλα εσύ σε ένα γήπεδο και βλέπε τους παίχτες της ομάδας σου να κάνουν αγγαρεία ,βλέπε να πανηγυρίζουν την ισοφάριση λες και πήραν το πρωτάθλημα και μετά πες μου τι θα έκανες.

original21 είπε...

αγαπητέ Πάνο δυστυχώς κάποιοι σαν και εσένα με την τάχα έλευση του Μελισσανίδη άρχισαν έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου στην διοίκηση της ΑΕΚ και στην ίδια την ομάδα.
Νομίζεται πώς ο αγνός κόσμος της ΑΕΚ δεν σας κατάλαβε?
Ότι όλα γίνονται για το γήπεδο και για να μπει ο Μελισσανίδης στην διοίκηση?
Ότι όλα έγιναν επειδή ο Ντέμης δεν δέχτηκε τις αλητείες κάποιων?
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΠΛΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

stelios kazantzidis είπε...

Όσο για τον Ντέμη δεν τον κατηγορώ για καμία από τις ενέργειες του στη 5ετια,παρά μόνο για την ιδιότητα του .Ο άνθρωπος στη παρούσα κατάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έκανε για πρόεδρος.Υπάρχουν άνθρωποι που στο πρόσωπό του έβλεπαν έναν πρόεδρο που μπορεί να οδηγήσει το… ποτάμι αλλού και σ΄αυτούς ήμουν κι εγώ,κι εγώ ήθελα την ομάδα με 30000 διαρκείας κάθε χρόνο,γήπεδο με 45000 θέσεις,Έλληνες παίχτες ταλέντα και όλα τα ιδεατά που ήθελε ο Ντέμης.Ένας ΑΕΚτζης πιο πολύ από όλους μας μαζί.Αλλά ας μου πει ένας αν θα παίρναμε πρωτάθλημα ποτέ? Δυστυχώς στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει δημιουργηθεί ένα κατεστημένο και μια παράγκα 11 ετών ,η οποία με το σταυρό στο χέρι δεν πέφτει και πρέπει στην ΑΕΚ να έρθει πρόεδρος με λεφτά και τσαμπουκά και αυτή τη στιγμή ευτυχώς ή δυστυχώς είναι ένας,ο Μελισσανίδης.Δεν θέλω να τον υπερασπιστώ γιατί κι αυτός έκανε μεγάλα λάθη αλλά ένα θέλω να πω μ' αυτόν πήραμε τα τελευταία πρωταθλήματα και μόνο επί προεδρίας του τα πήραμε σερί.Για μένα το καλύτερο αυτή τη στιγμή θα ήταν Μελισσανίδης πρόεδρος Ντέμης αντιπρόεδρος.