Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου του κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς



Ο προπονητής της ομάδας, κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 13.00. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.

Υπο τις οδηγίες του προπονητή κ. Dusan Bajevic και του νέου τεχνικού επιτελείου προπονήθηκαν σήμερα στις 16.00 οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκαν ο Sebastian Saja και ο Jurgen Macho. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Αντώνης Ρίκκα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Agustin Pelletieri. Πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν οι διεθνής Άγγελος Μπασινάς και Daniel Majstorovic.

Η προπόνηση της Παρασκεύης είναι προγραμματισμένη στις 16.00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Agustin Pelletieri , ο οποίος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στον δεξί δικέφαλο, επανεξετάστηκε σήμερα με υπερηχογράφημα το οποίο έδειξε βελτίωση του οιδήματος που είχε διαπιστωθεί με κλινική εξέταση στην περιτονία του δικέφαλου μηριαίου δεξιά. Ο παίκτης αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης από την Δευτέρα




4 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Δε βλέπω σχόλια ,ασε τα δελτία τύπου τα διαβάζουμε αλλού.Εγώ θέλω να ακούσω τη γνώμη ενός αντικειμενικού,φίλου ΑΕΚτζη για τα γεγονότα στην ομάδα.

stelios kazantzidis είπε...

«Μιλάω συνέχεια με τον κύριο Μελισσανίδη. Αυτός μου είπε πρώτος να πάω. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μιλάω. Είναι φίλος μου και πολλά περισσότερα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που σας περνά από το μυαλό (εμπλοκή στα διοικητικά)».Είδες ο τίγρης ,έτσι για να μη μιλάς για μας τους Κοκκινιώτες.Ο τίγρης είχε πληρώσει και για το λυμπε και τον είχε φέρει, κι ο κοντός τον έδιωξε,όχι ότι με πείραξε τόσο αυτό ,αλλά ότι τον έδιωξε χωρίς να πάρει μια.

stelios kazantzidis είπε...

Εγώ τον έχω ήδη συγχωρέσει τον Ντούσαν γιατί έδειξε με την επιστροφή του ότι αγαπάει την ΑΕΚ.Τώρα θα μου πείς κι ο κοντός αγαπάει την ΑΕΚ και τα έκανε πουτ.... ,θα δείξει,πιστεύω θα πάμε καλύτερα.Το μόνο που δε μου άρεσε ποτέ στον Ντούσαν ήταν που όταν έχανε η ομάδα έκανε τις αλλαγές στο 80".

stelios kazantzidis είπε...

«Σπίτι μου είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν έχω μιλήσει καθόλου για το γήπεδο με τη διοίκηση. Σαν παίκτης και σαν προπονητής έζησα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είμαι ο μόνος που θέλω γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που θέλουν το γήπεδο εκεί». Ετοιμάσου από Μάιο που θα έρθει ο τίγρης να ξαναπάμε στα Φιλαδέλφεια.