Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Νέο συμβόλαιο ΑΕΚ με Γκέντσογλου και Κουτρουμάνο!!!!



Τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια ακόμη θα φορά ο Σάββας Γκέντσογλου
. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός πέρασε την Τετάρτη από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας πέντε ετών, ενώ για τρία χρόνια υπέγραψε και ο Δημήτρης Κουτρουμάνος.

Ο πρώτος άσος, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός αρχικά στην Παναχαϊκή και εν συνεχεία στη Νέα Ιωνία, θα χάσει μεγάλο μέρος της προετοίμασε;ς λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την εθνική ομάδα Νέων. Πάντως έχει λάβει εγγυήσεις από τον Γιώργο Δώνη πως θα πάρει φέτος ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. "Έγινε αυτό που ήθελα. Οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην πορεία ξεπεράστηκαν και πλέον όλα είναι καλά. Τώρα απομένει να δουλέψω σκληρά για να μείνω στην ΑΕΚ και να αγωνιστώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Η ΑΕΚ πλέον με υπολογίζει και μου το δείχνει και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύονται", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Ο Δημήτρης Κουτρουμάνος, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Β' Εθνική, φαίνεται έτοιμος να παλέψει για την καθιέρωση στο δεξί άκρο της άμυνας. "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΑΕΚ έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια. Η εξέλιξη αυτή είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μου στο διάστημα αυτό. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να αποδείξω ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα και να διεκδικήσω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν".

1 σχόλιο:

stelios kazantzidis είπε...

Τώρα που γύρισαν ησύχασα ,γιατί μια ανησυχία δε μπορώ να πω την είχα,θα γυρίσουν δε θα γυρίσουν.