Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Θέληση υπάρχει, αλλά.... !!!!!!!!!!!!!!



Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ, με τον Γιώργο Δώνη να προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και στην Συνέντευξη Τύπου για το στυλ του παιχνιδιού που θέλει να παίζουν οι κιτρινόμαυροι και το επόμενο διάστημα σε αυτό το κομμάτι θα επικεντρωθούν οι προπονήσεις. Πρωταρχικός στόχος όμως αυτή τη στιγμή είναι να βγει η προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς.

Στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε μπροστά σε φίλους της ομάδας το πρόγραμμα το απόγευμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι με τρεις εστίες.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και στον τομέα της τακτικής.

Δύο προπονήσεις είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο, στις 08.30 το πρωί και στις 19.00 το απόγευμα και θα είναι ανοικτές για τους φιλάθλους. Ενσωματώνεται και ο Μπερνς

Γκρίνια στην Αυστραλία, χαμόγελα στην Ελλάδα έφερε η ανακοίνωση της αποστολής της Ολυμπιακής ομάδας των "καγκουρό", αφού ο Μπερνς δεν ήταν μέσα σε αυτήν. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι θετική για την ΑΕΚ καθώς ο παίκτης θα ενσωματωθεί πολύ πιο γρήγορα στην ομάδα και θα ακολουθήσει την προετοιμασία της.

Από την άλλη (θέμα που βέβαια δεν απασχολεί την Ένωση) η μη κλήση του νεαρού μέσου στην Ολυμπιακή ομάδα έφερε γκρίνια στην Αυστραλία. Ο Μπερνς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και ο αποκλεισμός του έφερε μουρμούρα στα ΜΜΕ της πατρίδας του. Η εξέλιξη αυτή φυσικά δεν απασχολεί την ΑΕΚ που μόνο θετικά βλέπει αυτή την εξέλιξη.

Ναι μεν αλλά.... για Μπασινά

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχθηκε αυτό που τόσο καιρό είναι γνωστό. "Τον θέλουμε όσο και εσείς, αλλά αυτό μόνο δεν φτάνει", είπε ο Έλληνας τεχνικός στους φίλους της Ένωσης δίνοντας με λίγα λόγια το κλίμα της υπόθεση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος είναι ο άνθρωπος που θέλουν στον δικέφαλο για να δέσουν την μεσαία γραμμή αλλά η θέληση της μίας πλευράς μόνο δεν φτάνει.

Όχι βέβαια πως ο Μπασινάς δεν θέλει να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα αλλά έχει ως πρώτο στόχο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ο χρόνος πάντως κυλάει προς όφελος της Ένωσης καθώς όσο ο 32χρονος μέσος δεν βρίσκει την πρόταση που θέλει πλησιάζει όλο και περισσότερο στους Θρακομακεδόνες.

Τα βρήκε με Κιέβο ο Σορεντίνο

Καλοκαίρι και Σορεντίνο είναι από τα σίγουρα θέματα της ΑΕΚ. Ο Ιταλός πορτιέρο που δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό το ελληνικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην αγαπημένη του χώρα και συγκεκριμένα στην Κιέβο.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε με την ιταλική ομάδα για να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της έκανε γνωστό τον δανεισμό του πορτιέρο της και αν υπολογίσουμε το μέχρι στιγμής ιστορικό το σενάριο θα επαναληφθεί για μία ακόμη χρονιά αφού ο "Σόρε" έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το 2010 και δύσκολα η Κιέβο θα δώσει το 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η ανακοίνωση:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του τερματοφύλακα Stefano Sorrentino στην Chievo Verona για έναν χρόνο με δικαίωμα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι του 2009".

Ζεοβάνι το νέο όνομα

Ο Ζεοβάνι έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι και στο νησί άρχισαν οι φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί πολύ καλή περίπτωση ειδικά από την στιγμή που είναι ελεύθερος. Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει από την πλευρά της Ένωσης αλλά η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους του δικεφάλου.
Εκτυπώστε το

2 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Ενσωματώνεται και ο Μπερνς ευτυχώς, γιατί κόντευα να σκάσω από την αγωνία.

stelios kazantzidis είπε...

Όσο για τον Μπασινά και εγώ θέλω πολύ να τον πάρουμε να έχουν παρέα ο Δέλλας με το Ρίμπο,τώρα που δε θα παίζει και με την Εθνική θα είναι πιο ξεκούραστος.