Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Συμφώνησε ο Μπασινάς!!!!




Ο Μπασινάς, ο οποίος είχε ζητήσει λίγο χρόνο προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση, συζήτησε με τον μάνατζερ του και εν τέλει συμφώνησε σε όλα με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ βρίσκεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος. Η Ενωση θα προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα λαμβάνει 1.2 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Την Πέμπτη (30/7) υπήρξε φημολογία σχετικά με "σφήνα" άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, ωστόσο η συμφωνία του παίκτη με τον Ντέμη Νικολαϊδη είναι εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει, εκτός αν προκύψει κάποια πρόταση... εξωπραγματική. Ισπανικά δημοσιεύματα πάντως κάνουν λόγο για μεγάλη προσπάθεια της Λα Κρούνια για την απόκτηση του έλληνα αμυντικού, τον οποίο ο Λοτίνα θεωρεί ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κολοτσίνι.

Η Ιλ Ιντιχάντ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, είναι έτοιμη να επανέλθει για τον Ισμαέλ Μπλάνκο. Η ΑΕΚ διέψευσε την κατάθεση πρότασης από τους Σαουδάραβες, η οποία όμως δεν αποκλείεται να γίνει και να ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ! Η Ενωση ενδέχεται να παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της προηγούμενης περιόδου με ένα τέτοιο ποσό, με τον Γιώργο Δώνη να μην είναι αρνητικός, αρκεί να αποκτηθεί άξιος αντικαταστάτης, με τον Ραφίκ Τζιμπούρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του έλληνα τεχνικού.

Στο μεταξύ, η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου μόνο... ολοκληρωμένη δεν πρέπει να θεωρείται. Στη νίκη της Τετάρτης (30/7), όπου η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 την Μπούρσασπορ, ο τεχνικό του Αγιαξ, Ντάνι Μπιλντ, βρέθηκε στην Αυστρία για να παρακολουθήσει τον έλληνα αμυντικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αίαντας αναμένεται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα ξεπεράσει τα τέσσερα εκατομμύρια, καταβάλλοντας την ύστατη προσπάθεια για να... κλέψει τον "Πάπα" από την Τζένοα. Το γαλλικό "football 365" πάντως, έγραφε ότι ο παίκτης μάλλον καταλήγει στην Τζένοα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει και η Μονακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: