Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Τέρμα οι διευκρινήσεις, τώρα μπάλα!!!!

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί ένα θέμα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με τα πριμ των ποδοσφαιριστών που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας. Την Παρασκευή (19/9) ο Ντέμης Νικολαΐδης πήγε στην προπόνηση της ομάδας για να ακούσει τους ποδοσφαιριστές και συζήτησε μαζί τους για 45 λεπτά. Η κίνηση του προέδρου ήταν αναμενόμενη καθώς οι παίκτες είχαν απορίες σχετικά με τα πριμ. Το ραντεβού έγινε τελικά την Παρασκευή με τον Νικολαΐδη να προσέρχεται στους Θρακομακεδόνες στις 18:00 και να συζητά με τους παίκτες μέχρι της 18:45 στα αποδυτήρια.

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είχε διάθεση να εξηγήσει και να λύσει όλες τις απορίες τους παίκτες και έτσι ακριβώς εξελίχθηκε η συζήτηση. Οι ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τα σημεία που δεν είχαν καταλάβει στον κανονισμό και αυτά στα οποία είχαν μερικές αντιρρήσεις, με τον Νικολαΐδη να εξηγεί πως ο κανονισμός υπάρχει και δεν αλλάζει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικεφάλου και τα όσα είπε στους παίκτες, η συγκεκριμένη πρόταση έγινε μετά από πολύ σκέψη και πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό. Ο ίδιος ο Νικολαΐδης ανέφερε πως κατανοεί το δικαίωμα των παικτών να διεκδικούν κάτι παραπάνω αλλά όπως πιστεύει ο ίδιος ο κανονισμός είναι καλός για όλους.

Τα πριμ λοιπόν, μένουν ως έχουν με το πρωτάθλημα να "αξίζει" 1,000,000, ευρώ, ενώ διευκρινίστηκε πως το πριμ με τα εισιτήρια αφορά τον μέσο όρο στο τέλος της χρονιάς. Από 20,000-23,000 εισιτήρια θα είναι 168,000 ευρώ και θα φτάνει μέχρι το 1,3 αν ο μ.ο. είναι 44,000.

Οι παίκτες ρώτησαν επίσης αν θα υπάρχουν έξτρα πριμ κατά την διάρκεια της χρονιάς με τον Νικολαΐδη να απαντά θετικά, τονίζοντας πως αυτά θα δίνονται μετά τους αγώνες και σε συνάρτηση με την απόδοση της ομάδας και το μέγεθος της νίκης. Ο πρόεδρος της Ένωσης όμως επεσήμανε πως αυτά τα θέματα δεν θα πρέπει να απασχολούν τους ποδοσφαιριστές και όλα θα γίνουν όπως πρέπει αν οι παίκτες είναι αυτοί που πρέπει.

Τα λεγόμενα και οι διευκρινήσεις του προέδρου έπεισαν και κάλυψαν τους κιτρινόμαυρους και περισσότερο από όλους τους ξένους που είχαν τις πιο πολλές απορίες καθώς δεν είχαν καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. Στο τέλος οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τον κανονισμό και ξεκίνησαν την προγραμματισμένη προπόνηση με 45λεπτη καθυστέρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: