Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Μόνη ξανά δεν την αφήνει!!!!!



Ο κύβος ερίφθη! Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να ζητήσει από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού και από όλες τις υπόλοιπες που θα τη φιλοξενήσουν ως το τέλος της περιόδου εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε επικοινωνία με τον ηγέτη της «Original 21» και πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο, και αποφασίστηκε να εξασκείται στο εξής το δικαίωμα του 5% των εισιτηρίων που μπορεί να πάρει ο φιλοξενούμενος.

Ανεξάρτητα από το αν το αίτημα γίνει δεκτό από τους «ερυθρολεύκους» ή όχι, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα συνεχίσει να κάνει χρήση του δικαιώματός της. Αυτό δεν θα μπορεί να γίνει μόνο στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού και οι «πράσινοι» δεν είχαν πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής


Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε σταματήσει να ζητεί επισήμως εισιτήρια μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2/12/2007) στην αναμέτρηση με τον Άρη, όταν μετά από ρίψη φωτοβολίδων εκκενώθηκε η εξέδρα. Η διοίκηση της «Ένωσης» περιμένει αυτή τη φορά από τους φιλάθλους της να επιδείξουν κόσμια συμπεριφορά και να προστατέψουν την ομάδα τους από το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: