Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Ένα μήνα εκτός ο Κυργιάκος !!!!



Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Σωτήρης Κυργιάκος. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ελβετία, επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο αρχηγός της «Ένωσης» υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και θα μείνει για περίπου ένα μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει πως ο άτυχος παίκτης, που θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή και ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Λάρισα, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθη και Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα, καθώς και το ματς Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό.

2 σχόλια:

stelios kazantzidis είπε...

Εγώ αύριο θα πάω αν δεν βρέχει,μόνο και μόνο για να βάλω το πανό "ΤΙΓΡΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ" ,μωρέ είναι μούτρα αυτά του Κανελλόπουλου για πρόεδρο.Θα γελάν κι οι βάζελοι μαζί μας που έχουν πρόεδρο εκείνον που είναι σαν νταλικέρης.

stelios kazantzidis είπε...

Αίσχος,δεν υπάρχει άλλη λέξη να περιγράψει τη φετινή ΑΕΚ,μόνο αγανάκτηση προσφέρει φέτος αυτή η ομάδα,κι έλεγα ότι πέρσι δεν παίζαμε τόσο καλά αλλά αυτό το πράμα φέτος δεν έχει λέξεις.Μόνο να άκουγε κάποιος τον κόσμο στο γήπεδο, το τι έσερνε μετά στους παίχτες θα καταλάβαινε την αγανάκτηση.