Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008

ΩΧ!!!!!!! ΖΩΓΡΑΦΟΣ.......


Tι θα κάνει ο Ζωγράφος στο ντέρμπι; Τρέχα γύρευε. Ο Ζωγράφος έκανε μια καριέρα-εξπρές ανεβαίνοντας σαν σίφουνας τις κατηγορίες κι έγινε διεθνής σε χρόνο-ρεκόρ χωρίς να έχει παίξει έστω ένα ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παρά το σπρώξιμο, δεν έπεισε ποτέ τους επιτελείς της UEFA ότι μπορεί να γίνει καλός διαιτητής και μολονότι έτυχε προσοχής, δεν πήρε ποτέ σοβαρό ευρωπαϊκό ματς. Αλλωστε κι ο Ψυχομάνης ελάχιστα δείχνει να τον εμπιστεύεται: πέρυσι και φέτος ήταν λίγα γενικώς τα ματς που του έδωσε -πέρυσι έπαιζε σχεδόν αποκλειστικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη (!) και φέτος του δώσανε όλα κι όλα έξι ματς, σε τρία μάλιστα από αυτά (κατά σατανική σύμπτωση) έπαιζε η Βέροια. Το καταπληκτικό στην περίπτωσή του είναι ότι τρεις ομάδες (η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός και πέρυσι η ΑΕΚ) έχουν βγάλει εναντίον του ανακοίνωση πριν γίνουν αγώνες τους, τους οποίους είχε τοποθετηθεί να διαιτητεύσει. Φέτος στη λίστα των αξιολογήσεων είναι μόλις 20ός και πέρυσι είχε δύο τιμωρίες σε ένα εξάμηνο -αν τις είχε και φέτος, θα είχε βγει από τους πίνακες κι αν δεν τις έχει είναι γιατί δεν του δίνανε ματς, λες και τον κρατούσαν για ένα και καλό.Ολοι πιστεύουν ότι θα αβαντάρει τον Ολυμπιακό, αφού πρόκειται για λουλούδι που άνθησε στο θερμοκήπιο της ομοσπονδίας. Μολονότι, ωστόσο, αφορμές για να τον χρεώνουν στον Ολυμπιακό έχει δώσει (και ουκ ολίγες), δεν πιστεύω ότι αύριο θα βοηθήσει τον πρωτοπόρο. Παρακολουθώντας τον, έχω τη βεβαιότητα ότι του λείπει το σθένος. Δεν αποκλείω μάλιστα να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα και να παίξει έδρα – άλλωστε σπανίως μαζί του έχουν παράπονα οι γηπεδούχοι και δεν είναι τυχαίο ότι το μοναδικό «διπλό» που έχει φέρει φέτος είναι η νίκη τού Ολυμπιακού στη Βέροια.
Γιατί τοποθετήθηκε στο ντέρμπι; Προφανώς γιατί στην ΕΠΟ αντέχουν την γκρίνια (των εφημερίδων) της ΑΕΚ και λιποθυμούν στην ιδέα ότι θα φώναζε ο Ολυμπιακός, αν το ματς το έπαιρνε ο Κουκουλάκης π.χ. όπως θα έπρεπε. Αυτό που δε μπορούν να φανταστούν είναι τι τους περιμένει έτσι κι ο Ολυμπιακός φωνάζει μετά το ματς. Εκτός κι αν κάποιοι ετοιμάζουν ηρωική έξοδο…
Μη με ρωτάτε πάντως γιατί ο Ολυμπιακός ανέχεται να τρώει τέτοια «χρεώματα». Προφανώς, για να κουμαντάρεις το καράβι, πληρώνεις σε ξεφωνητό και το αντίστοιχο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: