Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Νάτοι... Νάτοι... ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ





Ο Ριβάλντο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ξεκαθάρισε πως αν η ομάδα του δεν δικαιωθεί θα... φύγει από την Ελλάδα.
Ο Βραζιλιάνος άσος εμφανίστηκε με μια μπλούζα που έγραφε "Thanks Jesus for your accomplished promise" (σ.σ. Ευχαριστώ Ιησού για την υπόσχεσή σου που πραγματοποιήθηκε) και από την πίσω μεριά αναγραφόταν "I Belong To Jesus" (σ.σ.: Ανήκω στον Ιησού), ενώ με τα δάχτυλά του έδειξε "4". O γιος του Ριβάλντο φορούσε επίσης μπλουζάκι σε αντίστοιχο τόνο: "God above money" (Πάνω από τα χρήματα, ο Θεός). Για να συμπληρώσει: "Αυτό το πρωτάθλημα το χάρηκα περισσότερα από όλα όσα έχω κατακτήσει στην Ελλάδα". Απογοητευμένος από την υπόθεση Βάλνερ κατέληξε λέγοντας:
Αν δεν δικαιωθούμε θα ζητήσω από τον πρόεδρο μου να με αφήσει ελεύθερο για να φύγω από την Ελλάδα. Αν δεν δικαιωθούμε, δεν αξίζει να παίζω σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ζητήσω να φύγω. Δεν αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που δεν το αξίζει στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο άθλημα και πρέπει να παίζεται στο γήπεδο".
Ο 36χρονος «μάγος» ρωτήθηκε να σχολιάσει κάποιες υποτιμητικές δηλώσεις του Ελευθερόπουλου και απάντησε: «Αυτός ο τερματοφύλακας πριν μιλήσει για μένα θα ήταν προτιμότερο να φτάσει στο σημείο το δικό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: