Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΡΙΜΠΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!!!!

Όταν το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Σωκράτης ο <Μέγας> έδιωξε με τρόπο φτηνό για ΈΛΛΗΝΑ τον ΡΙΜΠΟ από το λιμάνι,η αντίδραση όλων των φιλάθλων ήταν άμεση βλέποντας έναν θρύλο των γηπέδων να δακρύζει μπροστά στις κάμερες.
Εξοργίστηκε ο φίλαθλος του ΟΣΦΠ του ΠΑΟ της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ του ΑΡΗ και γενικά
κάθε φίλος του ποδοσφαίρου που έβλεπε ένα άσσο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να ιδρώνει την φανέλα του σε γήπεδα χωράφια και να του φέρονται σαν να είναι τυχοδιώκτης....
Του έθιξαν τον εγωισμό τον πείσμωσαν σε βαθμό που να κάνει χειρονομίες και γκριμάτσες
που πιθανόν να μην έχει ξανακάνει στην καριέρα του.
Του πείραξαν το φιλότιμο όταν του έλεγαν πώς το μόνο που σκέφτεται είναι τα χρήματα
Η ειρωνία είναι πιοί τα έλεγαν.
Ο ΡΙΜΠΟ τους απάντησε όπως τους αρμόζει.
Με σηκωμένο το χέρι και δείχνωντας 4 έτσι για να τον θυμούνται αρκετά χρόνια και να τους πιάνει κρύος ιδρώτας.
Γιατί απλά έχει κάτι πού δεν έχουν αυτοί "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" "ΓΝΩΣΗ" "ΦΑΝΤΑΣΙΑ"και πάνω από όλα...ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

stelios kazantzidis είπε...

Κατά τη γνώμη μου, πρέπει ο κύριος Νικολαϊδης να πάρει μια βρεγμένη σανίδα, να πάει στους Θρακομακεδόνες και να κόψει τα γέλια και τα χάχανα από την επιτυχία, ξυλοφορτώνοντας όλους όσους έχουν συμβάλει με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους στο να είναι η ΑΕΚ τρίτη.

Ειδικά τους παίχτες, που μέχρι τώρα αναλώθηκαν σε κρούσματα απειθαρχίας, οκνηρίας και αδυναμίας να πάρουν στα σοβαρά αυτό που κάνουν και να καθαρίσουν κρίσιμα ματς σε κομβικά σημεία του πρωταθλήματος. Γιατί πώς να δικαιολογηθεί ότι η φετινή ΑΕΚ από μετριότατη ομάδα, που σε κάθε παιχνίδι έβγαζε την ψυχή στον θεατή μέχρι να φτάσει τη μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη, χωρίς φαντασία, πάθος, αυτοπεποίθηση κλπ, μεταμορφώθηκε στο ικανότατο σύνολο που χθες διέσυρε τον Ολυμπιακό; Δεν μπορούσαν όλη τη χρονιά να παίξουν τέτοια μπάλα; Και γιατί χθες ξαφνικά τα κατάφεραν; Δεν ήθελαν ενώ μπορούσαν; Σε αυτή την περίπτωση, τί τους έφταιγε; Ο κόσμος, ο Νικολαϊδης, ο Φερέρ; Ρητορικά φυσικά ερωτήματα, που μάλλον θα μείνουν αναπάντητα.