Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Επιστρέφει ο "Κατσούρ";




Tην επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην Ελλάδα προανήγγειλε ο μάνατζερ του παίκτη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας.

Ο Έλληνας διεθνής, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στην ΑΕΚ όταν θα φύγει από την Μπενφίκα και οι χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του 29χρονου άσσου ήρθαν να πιστοποιήσουν τις φήμες για επαναπατρισμό του "Κατσούρ" στην Eλλάδα.

"Υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα για τον Κατσουράνη. Η απόσταση μεταξύ Πορτογαλίας και Ελλάδας είναι μεγάλη... Δεν έχει να κάνει με προσωπικά του συναισθήματα για την Μπενφίκα, αφού νιώθει καλά στην ομάδα, όμως όπως είπαμε είναι θέμα οικογενειακό.

Ύστερα από όσα έγιναν τον περασμένο χειμώνα με τον Λουϊζάο είναι αλήθεια ότι ένιωσε πολύ άσχημα(τσακώθηκε στην προπόνηση με τον Βραζιλιάνο άσσο). Του είπαν να προπονηθεί με την δεύτερη ομάδα μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, δέχθηκε ότι του είπαν και όταν τον ειδοποίησαν ότι τελείωσε η τιμωρία του, επέστρεψε και αγωνίστηκε χωρίς να παραπονεθεί. Ήθελε και τότε να φύγει από την ομάδα αλλά δείξαμε κατανόηση καθώς, ήταν δύσκολο να συμβεί αυτό κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα
", τόνισε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Έλληνα παίκτη.

Ο Κατσουράνης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010 με τους "αετούς" της Λισαβόνας, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να αποζημιώσει την Πορτογαλική ομάδα.

Η επιθυμία του Κατσουράνη να επιστρέψει στην Ελλάδα ξεπερνά την επιθυμία ευρωπαϊκών συλλόγων να αποκτήσουν τον Έλληνα μέσο, αφού στο παρελθόν Βέρντερ, Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Επίσης στην επιστροφή του Κατσουράνη σημαντικό ρόλο παίζουν και οι φιλικές σχέσεις που έχουν οι Μπενφίκα με την διοίκηση της Ένωσης, αφού πέρσι η ΑΕΚ αγόρασε τον Μαντούκα, ενώ από την Πορτογαλική ομάδα η ΑΕΚ απέκτησε με μορφή δανεισμού τους Μανού και Μορέτο.

2 σχόλια:

tsounami είπε...

καλος παικτης ο κατσουρανης μακαρι να γυρισει

stelios kazantzidis είπε...

Πρέπει να σκάσουμε πολλά,μήπως καλύτερα να πέρναμε 3-4 Εντίνιο με τα ίδια λεφτά κι ότι μας έβγαινε,τουλάχιστον θα ήταν πιο μικροί σε ηλικία.