Κυριακή 4 Μαΐου 2008

ΑΕΚ για… Όσκαρ!!!!!





Τον αντικαταστάτη του Άκη Ζήκου αναζητεί η ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» κινείται για την απόκτηση του βασικού αμυντικού χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, Όσκαρ Αντριάν Αουμάδα. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του 26χρονου άσου, που κοστολογείται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Μιλά και με τον 29χρονο άσο της Τραμπζονσπόρ, Χουσεΐν Τσιμσίρ, η «Ένωση», αφού στόχος είναι η απόκτηση δύο παικτών για τη θέση.

Εξελίξεις με Κλέιτον από την προσεχή εβδομάδα.

Μονόδρομος για την ΑΕΚ η νίκη επί του Άρη απόψε στο ΟΑΚΑ (19:00, Supersport 1) στην τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ. Γεωργέας αντί Πλιάτσικα, Ενσαλίβα αντί Τόζερ και Ράμος αντί Εντίνιο οι τρεις αλλαγές, πιθανή και η χρησιμοποίηση του Καλόν αντί του Λυμπερόπουλου.

Κινείται για Αουμάδα

Τον αντικαταστάτη του Άκη Ζήκου αναζητεί η ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» κινείται για την απόκτηση του βασικού αμυντικού χαφ της Ρίβερ Πλέιτ, Όσκαρ Αντριάν Αουμάδα. Το ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο είναι προχωρημένο, αφού από την Αργεντινή προκύπτει πως ο μάνατζέρ του, Νέστορ Σίβορι (γιος του θρύλου της Γιουβέντους, Ομάρ Σίβορι), βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους». Ο βραχύσωμος άσος (1,73μ.), που δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας στο σημερινό ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς, διακρίνεται για τις ανασταλτικές του ικανότητες και θεωρείται μία εξαιρετική λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο με την πλευρά της Ρίβερ να αξιώνει για τον παίκτη της ποσό μεγαλύτερο του 1,5 εκατ. ευρώ. Στα ατού του εν λόγω ποδοσφαιριστή συγκαταλέγεται και το γεγονός πως είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Ο Αουμάδα, που έχει 21 συμμετοχές φέτος, αλλά δεν θα αγωνιστεί στη σημερινή αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς (συμπλήρωσε κάρτες και έμεινε εκτός αποστολής), είναι ένας καθαρά ανασταλτικός μέσος με πολλές δυνάμεις. Στο παρελθόν έχει παίξει για έξι μήνες στην Ευρώπη, φορώντας για έξι μήνες τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ την περίοδο 2002/03 κι έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή. Έχει κατακτήσει τρεις τίτλους με τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας Νέων της Αργεντινής που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου το 2001.

Η καριέρα του με αριθμούς

Ημερ. γεν.: 31/08/1982
Χώρα: Αργεντινή
Θέση: Αμυντικός μέσος
Υψος: 1,73 μ. Βάρος: 69 κιλά

Σεζόν-Ομάδα-Συμμετοχές
2002-03-Ρίβερ Πλέιτ: 8
2003-04-Ρίβερ Πλέιτ: 6
2004-05-Βόλφσμπουργκ: 4
2004-05-Ρίβερ Πλέιτ: 8
2005-06-Ρίβερ Πλέιτ: 19
2006-07-Ρίβερ Πλέιτ: 17
2007-08-Ρίβερ Πλέιτ: 21

Δεν υπάρχουν σχόλια: