Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Ένα ακόμη χρόνο...



Ο Ριβάλντο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ για ακόμη ένα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος σταρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης και του ανακοίνωσε την απόφασή του.
Ο "Ρίμπο" επιβεβαίωσε την παραμονή του με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ομάδας αποφάσισα ότι θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και την επόμενη χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, ένιωσα μεγάλη απογοήτευση και αδικία αλλά η αγάπη και η στήριξη που πήρα από την ομάδα και τους φιλάθλους της συνέβαλαν στην τελική μου απόφαση
".

Στην συνάντηση της Τρίτης (13/5) στα γραφεία της ΠΑΕ οι δύο άνδρες συζήτησαν και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους. Ουσιαστικά ο Ριβάλντο αποφάσισε να τηρήσει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ΑΕΚ (2 ετών) και να μην εμμείνει στην απόφασή του για αποχώρηση μετά τα όσα συνέβησαν στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός από το σημερινό ραντεβού είχε προηγηθεί ακόμα ένα στις 8 Μαΐου όταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης κάλεσε τον Ριβάλντο στο γραφείο του για τον πείσει να μείνει στην ομάδα.

Τότε ο πρόεδρος της Ένωησς προσπάθησε να εμφυσήσει ξανά στον Ριβάλντο το όραμα που έπεισε πέρυσι τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ να παραμείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Του μίλησε για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, τον βεβαίωσε ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη που έφεραν φέτος την ομάδα σε δυσχερή θέση, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του στις ικανότητες του νέου προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη.

Παράλληλα ο Ντέμης φέρεται ότι μετέφερε στον Βραζιλιάνο την επιθυμία και πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε συγκεκριμένες αλλά σημαντικές μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά προσδίδοντας ποιότητα και χαρακτήρα πρωταθλητή στο ρόστερ της ομάδας το οποίο ο πρόεδρος της ομάδας θεωρεί ήδη ιδιαίτερα αξιόλογο. Και πάνω σε αυτό δεν διαφωνεί ούτε ο Ριβάλντο.

Η προοπτική και τα σχέδια της ομάδας ήταν αυτά που στην ουσία έπεισαν τον Ριβάλντο να συνεχίσει. Ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ζωή του στην Ελλάδα και μόνο τα γεγονότα του τελευταίου μήνα ήταν το αγκάθι στην παραμονή του.

1 σχόλιο:

stelios kazantzidis είπε...

Ναι αλλά να συμφωνήσει να παίζει μέχρι το 60 ή να μπαίνει στο 60 αλλαγή.