Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΛΥΜΠΕ!!!!!!!!!!



Ξέσπασε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο 33χρονος φορ χαρακτήρισε λάθος τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι-οφ, έκανε λόγο για αλαζονεία από όλους στις τάξεις του συλλόγου πλην των φιλάθλων και επανέλαβε πως η «Ένωση» είναι πρωταθλήτρια στον αγωνιστικό χώρο.

«Η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται δυστυχώς. Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί εγώ και οι συμπαίκτες μου όταν λέγαμε να μην συμμετάσχουμε στην παρωδία. Το λάθος μας ήταν ότι δεν επιμείναμε. Αυτή η κατάσταση γύρισε εναντίον μας. Η αλαζονεία πάει για όλους τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όχι φυσικά τον κόσμο. Είμαστε εδώ ακόμα μια φορά κι είδαμε την ΑΕΚ να αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν λέω ότι φταίει κάποιος γι' αυτό. Έτσι νιώθω. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Γνωρίζω ότι θα βγουν διάφορα αύριο, δεν με νοιάζει τι θα πουν. Αυτή την κατάσταση τη νιώθω χρόνια στο πετσί μου», είπε ο Μεσσήνιος άσος και συνέχισε:

«Γιατί δεν λέει κανείς ότι πήραμε το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους; Γιατί δεν το είπε κανείς; Παίξαμε στους τελευταίους δέκα αγώνες κι είχαμε 8 νίκες και 2 ισοπαλίες και παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε 55.000 κόσμο και ξαφνικά με τον Πανιώνιο είχαμε 5.000. Είμαι 33 χρονών. Πέστε μου εσείς τι κίνητρο να έχω; Τι κίνητρο να έχω, σε ποια έδρα παίζουμε σε ποιες εγκαταστάσεις προπονούμαστε; Είμαι στην ΑΕΚ τόσα χρόνια. Άντε μην ανοίξω το στόμα μου. Από την αρχή είχαμε πει ότι ήταν καλύτερα να μην παίξουμε πλέι οφ. Πήραμε το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο. Να έρθει να μου πει ένας παίκτης από τις άλλες ομάδες τι θα έκανε. Δεν είναι δικαιολογίες. Είναι κρίμα κι όχι άδικο αυτό που έγινε στα πλέι οφ. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, δεν μιλάω για την διοίκηση. Έπρεπε να επιμείνουμε και να μην κατεβούμε. Το είχα πει από την αρχή».

Ο Νίκος Κωστένογλου από την πλευρά του είχε παράπονα από τη διαιτησία. «Δεν ξέρω γιατί μας αντιμετώπισε έτσι η διαιτησία. Δικαιούμασταν τη νίκη, ο Πανιώνιος είχε μόνο δύο καλές ευκαιρίες και τίποτε άλλο», ενώ αναφερόμενος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, που είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, ανέφερε: «Θα πάμε αποδεκατισμένοι, έχουμε αρκετές ελλείψεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη διαδικασία με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε.

1 σχόλιο:

stelios kazantzidis είπε...

Ήταν στραβό το κλίμα..........